Skip to main content

Cobertures per a persones treballadores

Per què Mutua Montañesa

Si estàs llegint aquesta informació, és perquè, molt probablement, la teva empresa ens hagi triat com a mútua laboral i segurament vulguis saber què oferim a les persones que hi treballen.

També pot ser que estiguis vivint una situació personal o laboral determinada i vulguis conèixer les cobertures o tràmits que has de fer.

En qualsevol dels dos casos, deixa'ns explicar-te què significa:

Avantatges per a tu

Et proporcionem l'assistència sanitària que necessitis

En cas que pateixis un accident laboral o malaltia professional, som responsables de donar una resposta integral a les teves necessitats en matèria d'assistència sanitària i rehabilitadora. És a dir, des que comuniques l'accident laboral fins que et tornes a reincorporar a la feina després de la recuperació, estarem al teu costat.

Per poder fer-ho, comptem amb un equip mèdic de rehabilitació i fisioteràpia que aplica les tècniques més adequades i avançades en cada tractament a tots els nostres centres.

Hospital Mutua Montañesa

A Santander, disposem d'un Hospital propi que és un referent nacional en traumatologia, que compta amb els mitjans més avançats per tractar tota mena d'accidents laborals i que està a disposició de tots els mutualistes, independentment d'on siguin.

Les teves prestacions

Gestionem les prestacions econòmiques que et corresponen

Som els responsables de gestionar, d'una manera àgil i fàcil per a tu, les prestacions econòmiques derivades de l'accident de treball i la malaltia professional. Perquè sabem que quan una persona treballadora està de baixa ha de dedicar tots els esforços a recuperar-se bé, la nostra feina és oferir la tranquil•litat que puguis cobrar la prestació que et correspon per dret.

Si tens qualsevol dubte, estem a la teva disposició, pots trucar-nos o escriure'ns a contacta@mutuamontanesa.es

Si vols saber què has de fer en cas de tenir un accident laboral, prem aquí.

Les teves cobertures

En aquest apartat pots informar-te sobre quines cobertures tens amb Mutua Montañesa. És a dir, quines situacions són les que queden cobertes pel que fa a assistència sanitària o gestió de la prestació econòmica que porta associada. A cadascuna hi trobaràs un enllaç a la informació detallada. És important que sàpigues a què tens dret, per la qual cosa t'animem a llegir-la i preguntar-nos qualsevol dubte o consulta que et pugui sorgir.

Àrea Personal i Privada Mi Mutua

Volem estar a prop teu, per això, posem a la teva disposició el portal Mi Mutua, l'àrea privada per a persones treballadores a través de la qual tindràs tota la informació sobre els processos que tinguis amb La Mutua al teu mòbil o tauleta: informes clínics, tota la informació sobre les teves prestacions, recordatori de cites, rebuts de pagaments, un xat directe amb el teu gestor... i molt més!

Dona't d'alta i descobreix Mi Mutua.