Skip to main content

Licitacions i contractacions

Per garantir la transparència i l'accés públic a la informació relativa a l'activitat contractual de Mutua Montañesa, posem a disposició de totes les persones interessades el nostre portal de contractació pública.

Al nostre portal de contractació pública trobaràs:

  • Tota la informació relativa als expedients de contractació tramitats, amb accés a informació detallada de cadascun (anuncis, plecs, adjudicacions, etc.).
  • Normativa en matèria de contractació pública.
  • Tota l'activitat contractual pública de Mutua Montañesa, de conformitat amb la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, per garantir la transparència dels nostres contractes i processos de licitació i l'accés a aquesta informació, i de conformitat a la Llei 9/2017 (LCSP) per fer possible la contractació pública electrònica.

Accedeix al portal de licitació

Ajuda per a les persones licitadores

Hem creat una plataforma de suport per ajudar les persones licitadores durant els processos. En aquesta plataforma les persones licitadores poden realitzar consultes, resoldre dubtes, consultar vídeos explicatius i trobar tot tipus d'ajuda per als processos.

Accedeix a l'ajuda per a les persones licitadores

Contacta amb el departament de contractació

Si ho prefereixes, pots resoldre els teus dubtes o sol·licitar més informació emplenant el formulari de contacte amb el nostre Departament de Contractació.
 

Les dades proporcionades per l'usuari en aquest formulari, seran objecte de tractament amb la finalitat de permetre a Mutua montañesa, posar-se en contacte amb vostè per gestionar l'enviament de farmacioles i material de reposició de les mateixes sol·licitades, de conformitat amb la política de protecció de dades de caràcter personal regulada a la Política de privacitat - Protecció de dades de caràcter personal del Lloc Web.

En compliment del que disposa l'article 22.2 de la LSSI, només si en presta el consentiment, les dades personals s'utilitzaran per a l'enviament de comunicacions per via electrònica amb serveis de Mutua Montañesa.

Imatge del CAPTCHA
Escriu els caràcters que veus a la imatge.