Skip to main content

Preguntes freqüents

A Mutua Montañesa disposem d'una àrea privada per a pacients i treballadors, portal Mi Mutua, on posem a disposició dels mateixos tota la informació assistencial i econòmica dels processos que tinguis amb nosaltres.

Pots accedir a la teva àrea privada treballadors, portal Mi Mutua prement aquí. Si encara no teniu accés, demaneu les vostres claus a través d'aquest enllaç.

A Mutua Montañesa disposem d'una àrea privada per a pacients i treballadors, portal Mi Mutua, on posem a disposició dels mateixos tota la informació assistencial i econòmica dels processos que tinguis amb nosaltres. Per tant, és a través d'aquesta àrea on podreu consultar el llistat de tots els rebuts de pagament que heu rebut i, a més, us enviarem un SMS informatiu cada vegada que s'executi un nou abonament.

Pots accedir a la teva àrea privada treballadors, portal Mi Mutua prement aquí. Si encara no teniu accés, demaneu les vostres claus a través d'aquest enllaç.

Més informació

A través de l'àrea privada, pots sol•licitar els informes de sinistralitat i absentisme, així com utilitzar la calculadora de costos d'absentisme. L'objectiu és conèixer la repercussió de l'absentisme i la seva evolució, per prevenir aquestes situacions i assolir una empresa segura i saludable.

Si ets empresa o assessoria, has d'emplenar el formulari i fer clic a "Envia". A partir d'aquest moment, un treballador o treballadora de la delegació es posarà en contacte amb tu per acabar de formalitzar el contracte i ensenyar-te què et pot aportar l'àrea privada. Si l'accés és particular, per a tu com a persona treballadora, tens dues opcions: sol•licitar-ho de forma presencial al teu centre o, si ho desitges, pots fer-ho telemàticament emplenant el següent formulari. Recorda tenir a mà el DNI.

Si ets una empresa, o una assessoria amb accés a la nostra àrea privada, podràs sol·licitar qualsevol d'aquests certificats de manera totalment online.

Simplement hauràs d'accedir a la teva àrea privada, seleccionar el servei de sol·licitud de certificats i llest!

Pots accedir a la teva àrea privada fent clic aquí. Si encara no teniu accés, demaneu les vostres claus a través 'aquest enllaç.

En cas que treballis amb una assessoria, la teva assessoria podrà sol·licitar aquest document a través de la nostra àrea privada per a assessories. En aquest cas, la teva assessoria simplement haurà d'accedir a la seva àrea privada, seleccionar el servei de sol·licitud de certificats i llestos!

Podeu accedir a la vostra àrea privada fent clic aquí.. Si encara no teniu accés, demaneu-nos les vostres claus a través d'aquest enllaç..

En cas contrari, ara mateix estem desenvolupant aquest servei perquè ho facis a través de la teva àrea privada, fins aleshores, sol·licita'ns-ho a través del següent formulari.

Pots obtenir el teu document d'associació a Mutua Montañesa de forma totalment en línia a través de la nostra àrea privada empreses. Si ets una assessoria que vols sol·licitar aquest document per a alguna de les empreses que gestiones, també ho podràs fer mitjançant l'àrea privada assessories.

Simplement hauràs d'accedir a la teva àrea privada, seleccionar el servei de sol·licitud de certificats i llest!

Pots accedir a la teva àrea privada fent clic aquí. Si encara no teniu accés, demaneu les vostres claus a través d'aquest enllaç .

És obligatori informar els comunicats Delta (declaració electrònica de treballadors accidentats) al Ministeri. Mutua Montañesa pot ajudar-te a emplenar-los, ja que disposa d'una funcionalitat a la web privada que amb les dades de què es disposen, tant de la persona treballadora com de l'accident, es genera un fitxer de forma automàtica que es pot importar a l'aplicació Delt@. A Catalunya, també es pot fer servir l'aplicació Cont@ a la publicació.

A la teva àrea privada trobaràs ordenada la informació necessària sobre les baixes de les persones treballadores per realitzar els comunicats Delt@.

Sí. En cas de les ASSESSORIES, pots fer en línia el pagament directe dels autònoms, Delt@ o Cont@, la sol•licitud de totes les prestacions de cessament extraordinàries per COVID, i les de cessament ordinari, a més d'enviar la sol•licitud d'assistència sanitària. També pots sol•licitar en línia les farmacioles. En el cas de les EMPRESES: pots descarregar el fitxer per a Delt@ o Cont@, enviar la sol•licitud d'assistència sanitària i sol•licitar farmacioles. Si ets un AUTÒNOM: pots sol•licitar en línia el cessament d'activitat ordinari i l'extraordinari.